Autor: Reklamni tekst

Novi Sad
03.04.2018.
08:58 > 09:43
Rafting centar "Drina-Tara" uveliko se sprema za novu sezonu adrenalinske avanture koja zvanično počinje 30. aprila koncertom i velikom žurkom.
  • Paradox

    03.04.2018 20:44
    Idealno za Team Building
    Sjajno mjesto za druzenje i odmor !
    Vrhunska usluga , izvanredna ekipa na celu sa Zeljkom i Borkom.
    Prosle godine smo krenuli da saljemo zaposlene na rafting , ove godine u jos vecem broju !
    Vidimo se !!!
    Sve preporuke .
  • Svaka cast

    03.04.2018 11:39
    Vrh
    Bio sam vec 3 godine u kampu Drina Tara i imam samo reci hvale!!!
    Nastavite tako!
    Ko voli guzvu i zurke, vikend kod njih je za pamcenje, puno gostiju, logorska vatra i svirke uzivo to je stvarno za pamcenje!
    A ekipa koja radi, ja ne znam kako su ih skupili!? Konobari, skiperi to je toliko ljubazna ekipa i jednostavno osetis da si iskreno dobrodosao i pored guzve
  • Miroslav

    03.04.2018 11:18
    fenomenalno
    Idem godinama u ovaj rafting kamp sa porodicom. Od smestaja, hrane, provoda i naravno srdacnih domacina nema niko bolji na celom balkanu. Od ove godine tu je i renoviran restoran nad Drinom i jos mnogo toga. Jedva cekamo da se ponovo vidimo i uzivamo. Pozdrav Borku, Željku i kompletnoj ekipi skipera i ostalog osoblja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna